• Erkende-elektricien
  • Geen-voorrijkosten
  • Gratis-offerte

Spoed

Elektricien Groningen belt u als u met spoed een elektricien nodig heeft. Wij behandelen alle binnenkomende telefoontjes met spoed. Onze erkende elektriciens staan direct voor u klaar. Ook buiten de reguliere werktijden kunnen wij u met spoed helpen. Indien de werkzaamheden voor 8 uur 's ochtends en na 17 uur 's middags of in het weekend dienen te gebeuren, hanteren wij een scherp, maar ook hoger tarief. Dagelijks tussen 08.00 uur en 17.00 uur € 75,--* incl. 21 % BTW per uur inclusief voorrijkosten en exclusief materialen.

Door de week tussen 17.00 uur en 08.00 100% toeslag

Weekeind tarief 100% toeslag

*Het eerste uur dient u volledig te voldoen.

De erkende elektricien helpt u met het oplossen van stroomstoringen, kortsluiting, problemen in de meterkast. Maar ook met de aanleg van stopcontacten, perilex aansluitingen, schakelaars, aardlekschakelaars, of andere nood situaties die met spoed verholpen dienen te worden.

Hierbij houden wij ten alle tijde rekening met uw portemonnai, en zullen alleen het hoognodige uitvoeren, tenzij u anders wenst. Tijdens de reguliere werktijden maken wij de klus af, zodat u niet onnodig op kosten wordt gejaagd. Dit kunt u allemaal bespreken met de aan u doorverwezen erkende elektricien.

Hij zal u van te voren een heldere prijsopgaaf geven. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Dus ook met spoed 050 elektricien Groningen

Afdrukken E-mail

Reparatie

Het is al vervelend genoeg als de stroom voorziening het begeeft, 

050 elektricien Groningen rekent af met deze problemen. Om de kosten voor u zoveel mogelijk te beperken, Adviseren wij u van te voren over de mogelijk heden, Is bijvoorbeeld de reparatie van uw groepenkast of elektrische installatie raadzaam gezien de kosten van de reparatie en de leeftijd van uw groepenkast. Is het niet verstandig om uw huidige installatie te repareren dan kan de electricien u direct een passend advies en aanbieding doen voor een nieuwe groepenkastl. De elektriciens waar wij mee werken hanteren een vast uurloon en rekenen geen voorrijkosten alleen het eerste uur. Daarbij brengen wij u in contact met elektriciens en installatie bedrijven die aangesloten zijn bij Uneto VNI, langer dan 10 jaar bestaan en hun bedrijf gevestigd hebben in de provincie Groningen. Deze bedrijven leveren alle merken groepenkasten en kunnen alle merken repareren en leveren en kunnen u derhalve voorzien van een eerlijk en oprecht advies waarbij uw belang op de eerste plaats staat.

Afdrukken E-mail

Groepenkast

GROEPENKAST UITBREIDEN OF VERVANGEN? 050 ELEKTRICIEN GRONINGEN BRENGT U GRAAG IN CONTACT MET DE GROEPENKAST SPECIALISTEN VAN GRONINGEN. ZIJ KUNNEN ALLE REGULIERE MERKEN LEVEREN TEGEN DE SCHERPSTE TARIEVEN. DE MERKEN DIE ZIJ ONDER ANDERE VERKOPEN ZIJN HAGER, EATON (HOLEC), SCHNEIDER. ONZE DESKUNDIGE EN ERKENDE ELEKTRICIENS ADVISEREN EN HELPEN U GRAAG.


050 elektricien brengt u graag in contact met de specialist die u de beste groepenkast tegen de scherpste tarieven kan leveren, of u nu op zoek bent naar een groepenkast met een twee of meerdere groepen. Zij leveren alle merken EN SOORTEN groepenkasten inclusief BTW, inclusief montage. uw nieuwe groepenkast word geleverd en gemonteerd conform de leverings voorwaarden van Uneto VNI / Techniek Nederland. Service en advies staan bij ons centraal. Onze elektriciens zijn zeer deskundig en kunnen u uitstekend adviseren over de keuze en aanleg van uw groepenkast. Belt of mailt u 050 elektricien Groningen gerust voor een geheel vrijblijvende offerte.

 

Elektricien Groningen, Hoe werkt het?

elektricien-groningen-stroomstoring-kortsluiting

Elektricien Groningen belt u op 050 2110375 en wij brengen u direct in contact met de snelst beschikbare erkende Elektricien in de regio Groningen. Deze erkende Elektricien kan u met spoed helpen met alle voorkomende stroomstoringen en werkzaamheden op het gebied van elektra. Hij kan u bovendien vooraf telefonisch een vrijblijvende prijsopgaaf doen, of bij grotere klussen kan de elektricien bij u langskomen voor een geheel vrijblijvende offerte.

Is uw groepenkast aan vervanging of uitbreiding toe, dan adviseren en helpen wij u natuurlijk graag. 050 Elektricien Groningen is 24 uur per dag, 7 dagen per week, telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen. 050 Elektricien Groningen staat u graag te woord. Dus ook bij spoed!

BEL:

050-elektricien-groningen-stroomstoring 

 

 

   voor hulp of een

elektricien-groningen

 

Elektricien Groningen repareert met spoed: Stroomstoringen, Kortsluiting, Aardlekschakelaar, lampen, buitenverlichting, alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van elektra. U kunt ons ook bellen voor het aanleggen, verleggen en vervangen en aansluiten van stopcontacten, stroompunten, elektra leidingen, groepenkasten, warmtepompen, schakelaars krachtstroom en perilex aansluitingen en nog veel meer. Neem geheel vrijblijvend contact op met 050 Elektricien Groningen.

 

Afdrukken E-mail

Onze elektriciens staan voor u klaar in de gemeenten:

Appingedam

Bedum

Bellingwedde

Delfzijl

Eemsmond

Groningen

Grootegast

Haren

page contents