• Erkende-elektricien
  • Geen-voorrijkosten
  • Gratis-offerte

Waarom 050 Elektricien Groningen?

help

Elektricien Groningen belt of mailt u als u er zeker van wilt zijn dat u niet teveel betaalt! En dat de werkzaamheden spoedig en met garantie worden uitgevoerd. De elektricien vraagt een redelijk tarief vanaf € 70,-- per uur inclusief btw en u betaalt geen voorrijkosten. Indien gewenst ontvangt u van te voren een gratis en vrijblijvende prijsopgaaf. Onze erkende elektriciens zijn werkzaam in de regio Groningen en kunnen u ook in noodgevallen snel van dienst zijn.

Waarom 050 Elektricien Groningen?

help

Elektricien Groningen belt of mailt u als u er zeker van wilt zijn dat uw werkzaamheden worden uitgevoerd door een erkend elektricien uit Groningen met jarenlange ervaring, die veelal is aangesloten is bij Techniek Nederland.  Daarmee worden alle werkzaamheden door een dergelijke elektricien uitgevoerd conform  de Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten, kortweg AVIC. De AVIC zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis.

 

logo    logo uneto-vni consumentenbond 

050 Elektricien Groningen

Elektricien Groningen belt of mailt u als u er zeker van wilt zijn dat u niet teveel betaald! en dat de werkzaamheden spoedig, met garantie en door een erkend elektricien worden uitgevoerd. De elektricien vraagt een redelijk tarief vanaf € 70,-- per uur inclusief btw en u betaald geen voorrijkosten. Indien gewenst ontvangt u van te voren een gratis en vrijblijvende offerte.

Tags: Groningen, Electra, elektra, elektricien, electricien, stroom storing

Onze elektriciens staan voor u klaar in de gemeenten:

Appingedam

Bedum

Bellingwedde

Delfzijl

Eemsmond

Groningen

Grootegast

Haren

page contents